210 6618028

Τρόποι Αποστολής & Κόστος Μεταφορών

Τρόποι αποστολής και κόστος μεταφορικών

Τρόποι αποστολής και κόστος μεταφορικών
– Αττική

Οι παραγγελίες εντός Αττικής παραδίδονται με την γνωστή εταιρεία ΕΛΤΑ Courier (για δέματα < 5kg) ή με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας (για δέματα > 5kg). Σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για την μεταφορά των προϊόντων μέχρι το προσυννενοημένο σημείο παράδοσης.
– Υπόλοιπη Ελλάδα
  • Για την αποστολή της παραγγελίας σας θα πρέπει εσείς να μας υποδείξετε τον τρόπο (μεταφορική εταιρεία, ΚΤΕΛ, courier η άλλο τρόπο).
  • Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων καθώς και ο χρόνος παράδοσης τους, αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ του πελάτη και του μεταφορέα και σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη.
  • Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην έδρα ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου σας μεταφορέα, η υπογραφή του οποίου στο διπλότυπο παράδοσης παραλαβής, αποδεικνύει την παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα.
  • Οι παραδόσεις στην μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας μπορούν να εκτελεστούν με μεταφορικά μέσα της εταιρείας κάθε Τρίτη και Πέμπτη κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως με εκπρόσωπο της εταιρείας.

Χρόνος Παράδοσης