210 6618028

Ποιοί Είμαστε

Ποιοί είμαστε:

Η εταιρία μας

Η Επιχείρηση STAVROU PET στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής, δραστηριοποιείται στο χώρο της εξυπηρέτησης, διατροφής και φροντίδας των μικρών μας φίλων από το 1997.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, βρίσκεται στη διάθεσή σας να σας προσφέρει λύσεις σε θέματα διατροφής, υγιεινής και γενικότερης συμβουλευτικής, αναφορικά με τους πιστούς σας φίλους. Διαθέτουμε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ αντιπροσώπευση διεθνώς αναγνωρισμένων, ποιοτικών οίκων παρασκευής τροφών, όπως η Satisfaction, η Nature και η Madog. Παράλληλα προσφέρουμε στους πελάτες μας μία ευρεία γκάμα τροφών του εμπορίου, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν όλες τις γνωστές μάρκες ξηράς τροφής και διατροφικών προϊόντων μακροχρόνιας συντήρησης (κονσέρβες).

Στα ράφια μας θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις θωράκισης της υγείας των πιστών μας φίλων, με μεγάλη ποικιλία αντιπαρασιτικών σκευασμάτων, χαπιών, spray, αμπούλων, κολάρων κλπ. και προϊόντων θεραπείας γενικότερων, αλλά κι εξειδικευμένων ασθενειών και παθήσεων.

Ο συνολικός χώρος εξυπηρέτησης των πελατών μας κι έκθεσης των προϊόντων μας, υπερβαίνει τα 500 τ.μ.. Διαθέτουμε άνετο parking, με σκοπό να κάνει τη διέλευση και την παραμονή σας σε αυτόν, ιδιαίτερα ευχάριστη και αποτελεσματική, τόσο από πλευράς ενημέρωσης, όσο και από πλευράς χρόνου εξυπηρέτησης.