210 6618028

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

Εφόσον παραλάβετε τα προϊόντα και για οποιονδήποτε λόγο δεν σας κάνουν, μπορείτε να τα επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους και να κάνετε αλλαγή στο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων.

Δεχόμαστε επιστροφές αν τα προϊόντα:
•  Ειναι στην αρχική τους κατάσταση.
•  Δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.
•  Συνοδευόνται από το σχετικό αποδεικτικό αγοράς.

Αν έχετε παραλάβει ελαττωματικό προϊόν ή διαπιστώσατε οποιοδήποτε λάθος που αφορά την παραγγελία σας, παρακαλούμε καλέστε μας άμεσα στο 2106618028 ή στείλτε μας email στο stavroupet@gmail.com

Κόστος Επιστροφής

Αν η επιστροφή των προϊόντων οφείλετε σε δικό μας λάθος, είτε γιατί το προϊόν είναι ελαττωματικό, είτε γιατί είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 24ώρου από την ημερομηνία και ώρα παραλαβής της παραγγελίας ώστε να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση του προϊόντος με έξοδα της εταιρείας.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη και θελήσετε να επιστρέψετε ένα μη ελαττωματικό προϊόν, τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.


Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2106618028 και θα αναλάβουμε την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.
Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2106618028 ή επικοινωνήστε στο stavroupet@gmail.com εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.