210 6618028

TROVET Dental Dog 2,5kg

Προσφορά!

TROVET Dental Dog 2,5kg

19.95

20 σε απόθεμα (Περισσότερα κατόπιν προπαραγγελίας)

Λεπτομέρειες

Πλήρης τροφή για ενήλικες σκύλους για τη μείωση της οδοντικής πλάκας.
Για να διατηρήσει τα δόντια του σκύλου σας όσο το δυνατόν πιο υγιή, το TROVET έχει αναπτύξει μια ειδική ολοκληρωμένη τροφή τόσο για μεγάλα όσο και για μικρά σκυλιά. Η μοναδική δομή και το σχήμα παρέχουν μια λιγότερο εύθραυστη κροκέτα και προάγουν ένα αποτέλεσμα καθαρισμού. Η οδοντιατρική είναι μια ελαστική κροκέτα που επιτρέπει στο δόντι να βυθιστεί βαθιά μέσα στην κροκέτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη επαφή με την επιφάνεια των δοντιών. Προστίθεται λάδι ευκαλύπτου για να βοηθήσει στη μείωση της δυσάρεστης αναπνοής. Η προσθήκη λυσοζύμης και λακτοφερίνης μειώνει την ανάπτυξη των βακτηρίων. Η προσθήκη ουσιών με το λεγόμενο αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα, όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη Ε και τα εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού βοηθούν στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος στην στοματική κοιλότητα. Ως αποτέλεσμα, η αντίσταση της στοματικής κοιλότητας θα επηρεαστεί ευνοϊκά. Τα θρεπτικά συστατικά και τα δραστικά συστατικά παρέχουν μια νέα αναπνοή και βοηθούν στην πρόληψη του σχηματισμού οδοντικής πλάκας.

Ενδείξεις
Οδοντική πλάκα
Halitosis (κακή αναπνοή)
Αντενδείξεις
Κουτάβια
Κυοφορία, γαλουχία
Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Η μοναδική δομή και το σχήμα οδηγούν σε μια κροκέτα που συγκρατείται περισσότερο και επιτρέπει ένα ήπιο αποτέλεσμα απόξεσης.
Μια ελαστική κροκέτα, που επιτρέπει στα δόντια να βυθίζονται βαθύτερα στην κροκέτα βελτιώνοντας την επαφή με την επιφάνεια των δοντιών.
Τα θρεπτικά συστατικά και τα δραστικά συστατικά βελτιώνουν τη φρεσκάδα της αναπνοής και βοηθούν στην πρόληψη του σχηματισμού οδοντικής πλάκας.

Συστατικά

Kαλαμπόκι, γεύμα πουλερικών, ρύζι, άμυλο πατάτας, λίπος πουλερικών, κριθάρι, κυτταρίνη, συκώτι πουλερικών (υδρόλυση), πολτός τεύτλων, πίτουρο ρυζιού, κολλαγόνο (υδρολύτης), βιταμίνες και μέταλλα, μαγιά, λιναρόσπορος, τριπολυφωσφορικό νάτριο, χλωριούχο κάλιο, ξυλιτόλη, σκόνη γάλακτος.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 2.5 kg
Διαστάσεις 10 × 20 × 43 cm
Συσκευασία

Είδος Ράτσας

Εταιρεία